Tretmani

Shiatsu je podrška čovjeku u procesu povezivanja sa
mudrošću tijela, uma i duha.

Kao tradicionalna Japanska metoda rada na tijelu, Shiatsu je umijeće koje koristi snagu dodira, pokreta, daha i meditacije. Shiatsu je kako u teoriji, tako i u praksi, snažne i transformirajuće prirode, umijeće koje se koristi za iscjeljenje, svijest o sebi i osobni rast i razvoj.

Dobrobiti Shiatsu tretmana na čovjeka

Povećana razina energije, snage i vitalnosti

Poboljšanja cirkulacija krvi i ostalih tjelesnih tekućina

Poboljšana funkcija živčanog sustava i miran san

Smanjenje bolova

Poboljšana pokretljivost svih zglobova u tijelu: vrat, kralježnica, ramena, kukovi, ruke i noge

Podrška tijekom začeća, trudnoće i u razdoblju nakon poroda

Poboljšano zdravlje reproduktivnog sustava

Poboljšana probava i snažniji imunitet

Do-In vježbe

Do-in je drevni sustav vježbi porijeklom s dalekog istoka, namijenjen pokretanju energije u tijelu te sveopćem tjelesnom i duševnom dobrostanju. Uključuje vježbe disanja, vježbe istezanja meridijana, osnovne tehnike samo masaže i akupresure, meditaciju i sl.

Proprioceptivne vježbe

Vježbom aktiviramo proprioceptore – senzore, osjetilne stanice smještene pretežno u zglobovima, tetivama i mišićima. Aktiviramo stanični informacijski sustav koji detektira i podržava sva tjelesna i van tjelesna poravnanja kako fizičkog tako i naših energetskih tijela u prostoru.

Maternity Shiatsu

Trudnoća je kako u životu žene tako i u životu muškarca zaista jedno „drugo stanje“. Razdoblje je to tijekom kojeg se mijenja energija partnera, od fizičkog nivoa pa sve do emocionalnog i mentalnog.

Shiatsu Shin Tai

Cilj je Shin Tai pristupa “raščistiti” ili otpustiti iz sustava duboko ukorijenjene energetske blokade. Ovaj pristup ulazi u kontakt sa inteligencijom tijela, te dodiruje srž u kojoj živi potencijal za iscjeljenje.

Tradicionalni Shiatsu

Cilj Shiatsu tretmana je opustiti živčani sustav tj. postići duboku relaksaciju tj. ponovno uspostaviti fini puls života i protok zablokirane životne energije, što nas vraća u sadašnji trenutak.